File Hosting and Sharing - KOSSHARE

Këtë shërbim ne e ofrojmë në bazë të shërbimit tonë që është www.kosshare.com. KOSSHARE është një Web Aplikacion i cili ju mundësonë në çdo kohë reale të bëni File Hosting and Sharing në hapësira të ndryshme në bazë të kërkesave tuaja. KOSSHARE është 24 orë online, për klientë individual dhe biznesor.

KOSSHARE ofron një siguri të veçantë për klientët e sidomos për bizneset e ndryshme (kompani të llojit të ndryshëm).

KOSSHARE është i ndarë në këto pako:

Free Medium   Business   Premium

Free
7.99 € / 1 Muaj
21.99 € / 3 Muaj
40.99 € / 6 Muaj
75.99 € / 1 Vit
44.99 € / 1 Muaj
129.99 € / 3 Muaj
244.99 € / 6 Muaj
469.99 € / 1 Vit

Contact Us
Storage Space 200 MB 50 GB 500 GB Unlimited
Download Speed 512 kbps Unlimited Unlimited Unlimited
Upload Speed Limited Unlimited Unlimited Unlimited
File Deleted Limited Unlimited Unlimited Unlimited
Mobile Platform
Phone Support
Customized Folder Up to 4 Folders Up to 50 Folders Unlimited Unlimited
Unique Custom Domain
Multiple Accounts
Detailed Security Log
Në i ftojmë të gjitha bizneset dhe personat individual që të përdorin KOSSHARE si File Hosting and Sharing , sepse është i shpejtë, i sigurtë është produktë vendorë dhe jemi të gatshëm për 24 orë përkrahje teknike dhe me çmime më të volitshme.